tårta? ;)

Jag och lilla Conquest hade en ofrivillig avsitting i torsdags på träningen! Första gången jag flög av sedan Syllebylle bockmaskin i somras! :O ;) Mycket exotiskt.. haha! Min kompis lyckades även få med det på film! 8)



Conquest och jag Innan träningen.. :)
 
Imorgon är det dressyr träning, så vi taggar om till tusen! :D

Ha det bäst //Felicia

snö, snö och ännu mera snöööö!



Är det nååågon mer än jag som INTE vill ha snö? :))

Lilla Frenja i början av året, druknade nästan i den höga snön! ^^

//Felicia

<3



Bjuder på en höstbild nu när det snöar jätte mycket utanför! ;)

//Felicia

Hemma..

Var i halmstad i går och opererade bort en grej vi ögat och tack vare infektionsrisken blir det inget stall på 1 vecka! :(

Hallå igen!

Hej, som ni märkt är det väldigt mycket bloggtorka här just nu, drf jag har inget särskilt att skriva om..

Det var planerat att jag skulle ta med Sylvin ner till skolan under jullovet och arbeta med honom, men eftersom han är så öm i hovarna har han ju inte gått igenom besiktningen och därför täcker inte den försökringen som han har om han skulle skada någon eller förstöra något. Så vi fortsätter arbeta hemma så han kan följa med som skolhäst så småningom. ;)

 Igår var han jätte duktig när jag la på tömkörnings gjorden i boxen, han stog som ett ljus, och så hade vi ländtäcke på för första gången och det var nemasproblemas! :)

På Sveriges ridgymnasium går allt bra och hästen jag har där är kanoners! Älskar honom ;) Tyvärr har han varit lite sne i ryggen och behandlars just nu därför får han ta det lugnt och jag får prova lite andra hästar.. som jag tycker lite mindre om..... ;)

På dagens schema är det mest mocka ur box och städa stallet, sen ska jag ut med lilla Sylvin med.



Sylvin ;)



Conquest <3



Conquest :)

Tillsvidare // Felicia :D



RSS 2.0