Gott nytt år!!

Hoppas jag iaf. 2011 har varit de värst året hittils! Under 3 månader dog 3st jag älskade och nu har jag skadat mig ordentligt!

Det bästa med 2011 måste vara alla framgångar i ridningen, Turkiet och alla nya mäniskor jag har träffat. Sen mina vänner såklart!! <3

Jag hoppas verkligen att 2012 ska bli en vändning, för det ska mycket till om de ska bli värre än detta året!


Bild från julafton

Så nu ska jag äta trerätters med familjen och sen iväg och fira in det nya året med vänner. Första festen utan alkohol kanske?? Pga. smärtstillande..

Men nu hoppas jag att alla får en jättetrevlig kväll och så hörs vi nästa år!!
Pussar och kramar //Felicia

Promenad

Eftersom jag inte får rida så blev det en promenad istället! Linda och Totte gjorde oss sällskap och det var mysigt trots att jag var markbunden. :)








Sen stötte vi på lite problem... och fick vända, för ingen var speciellt taggad på att hoppa.. :P

Conquest erbjöd sig att äta upp trädet, men jag tyckte inte det var någon höjdar idé...

//Felicia

Till sist!

http://www3.ridsport.se/Tavling/Nyheter/2011/12/TillfalligfrysningavMom1512/

Så nu klär vi oss precis som vi vill, iaf i 2år till. Sen kommer väl diskussionen upp igen, men det tar vi då! :)


Tjii fick ni för ert bristande underlag...

//Felicia

Bildbomb gårdagen

Var nere och skrittade den lilla leriga igår igen. Tog massa bilder (som hade varit väldigt mycket finare om jag borstat först..) medans han åt lite lunch - innan vi red.



Stendöv var han idag med så jag fick snällt traska igenom hela hagen för att hämta honom...<3







Tack Linda för hjälpen<3

Skrittade 25-30min och han kändes så fräsch! Hade planerat att skritta han idag och fredag med men ser ut som jag får lägga ridandet på is ett tag igen.. Fick sån obeskrlivlig smärta i nacken igår igen. Vet inte vad jag ska ta mig till!? Har fått några förslag om framtiden, men det är sånna som jag inte ens vill överväga. Jag vill bli bra nu!! För det enda jag vill är att rida och träna igen.. :(

Tillsvidare//Felicia

Håll tummarna!

SvRF ändrar utrustningsreglerna
(2011-12-26 22:00)
När Hästmagazinet griper in händer det saker. I morgon ska SvRF ändra de hårt kritiserade utrustningsreglerna, lovar Tävlingssektionens ordförande Tobias Mattsson efter att ha läst våra kommentarer till den nya regeln.
Från Tobias Mattsson:
Jag har pratat med Wiveka (Lund), Emelie (Johansson) och Bengt (Sånesson) och någonstans har det då blivit fel i formuleringen. För det var inte den här lydelse som vi har beslutat om på TS.

Efter en kväll med många; aaaaa!!! :D för att 10 sek senare; ååååååå...... :/ osv, osv! Håller jag nu, precis som halva hästSverige, tummarna för att detta stämmer och ändras!

//Felicia

Äntligen!!

Idag är ingen vanlig dag, nej, för det var dax att sitta på en pålle igen! :')






Såhär fin var godingen idag. Nepp, det går inte att beskriva hur härligt det var att rida igen, även fast jag bara skrittade och inte orkade så länge.

Detta är iallafall ett steg i rätt riktning! :)

//Felicia

more gifts



Dyón gummityglar till mitt träns! :))

Fick även en berlock i guld med ett hästhuvud av pappa. :)

//Felicia

blabla...

Här ska ni få ytterligare lite onödig information! Precis som vanligt - i brist på annat.

Jag har sveriges sämsta nagel kvalité och de går av hur lätt som helst och helatiden. Men.....



..... Nu har jag ju inte mer än klappat på en häst på 4 veckor! Så idag blev jag posetivt överraskad när de såg ut såhär! :O Crazy...

Ännu mer tragiskt är att mitt liv är så bristande på spänning och aktivitet nu att jag blir helt galen av hur mycket mina naglar har växt? Vad är värst?? :S

MEN... (igen) imorgon kanske det händer grejer!! Som jag hoppar jämfota av glädje om det blir av. ;) Det återstår att se. Fortsättning följer.. :P

//Felicia

presenter


Såhär såg våran gran ut i år. Lite tanig, jag vet. :P

Ska visa de hästrelaterade presenterna jag har fått so far! :)


Superfint Schockemöhle set!! Som jag inte får tävla med tack vare jävla Svrf!!! Det tänker jag göra ändå ska ni veta. :) Ända tills ni köper ett nytt set till mig.



Champagne färg med sånnahär fina kantband.



Termo-ridvantar ( med "fingrar" innuti) och tjocka stallstrumpor. (:

Sen vet jag iaf. en hästrelaterad grej till som jag ska få av mormor.. ;))

//Felicia

köpt



Ett par silvriga boots!!!! Har haft ögonen på de här nästan 2 år, men nu hittade jag dem till pangpris så kunde inte låta bli! Sååå snygga. :) Även hästgodis och lädervåtservetter...

//Felicia

Men snälla?!!

Hur tänker ni nu Svrf!? From. 2012 får loggor på kläder och dylikt inte vara större än 1x3cm!!!!!!??? Försök hitta kläder som inte har de (och som man vill ta på sig) ? Fokusera lite mer på hur vi rider istället för vad vi har på oss.

Kan ju visa lite fina skogsoutfitar







tog lite bilder jag redan hade i arkivet, exempel på sånt som är för stort. IDIOTER! Om ni tror att detta är något som kommer funka kan ni ju tänka om när ni får stänga av 75% av alla tävlande..

Blir så trött. Innan jul och allt, för nu lär ju inte alls folk få nya fina grejer med stora loggor på? -.-

//Felicia

GOD JUL <3



God jul alla fina <3<3

ps. Var iväg och shoppade sista minuten idag och det blev ju såklart några "julklappar" till mig själv, visar imorgon! ;)

Kramar //Felicia

.....

Snart är det jul! Sjukt vad tiden har gått fort. Tycker gott det kunde vara några veckor kvar för jag är inte alls sugen eller beredd för att fira...

Good news är att min axel känns mycket bättre, bad news är att min nacke fortfarande gör j*vligt ont.. Får se om jag får några mirkelbesked imorgon, hoppas på det.

Har sån ridabstinens!! Exakt tre veckor sen sist och jag känner riktigt hur mina muskler försvinner. Kommer antagligen ha glömt av hur man rider när det är dax igen. :P Undra om jag för börja rida ponny igen då? Hade ju varit kul....


Ta mig tillbaka till sommaren!

//Felicia

prylar...

Har varit lite lagom dryg det senaste på prylfronten men kan ju berätta vad jag har köpt.. sen sist :P



Mark Todd transportskydd. Rekomenderas varmt då de är de första skydden som hållt! :D

En svart racesafe säkerhetsväst. Också en jättebra investering! Tycker jättemycket om den och har den allt som oftast. Och innan hade jag väst enbart på tävling. :)

Orkade inte gå ut och ta en bild, men det är en precis likadan som denna.

En dyón tränsväska till mitt träns. ;)

Så de kan numera resa i stil? :P



Ett par Pessoa sporrar som "rullar". Dessa är lite skarpare än mina vanliga 1,5cm med kula. Men dessa är också snälla eftersom de rullar. Min tränare rekomenderade mig att köpa dessa till hoppningen eftersom hästen har tjurat mot vänsterskänkeln mycket de senaste. Och de har funkat jättebra. OBS. Så brukar jag försöka rida så mycket som möjligt utan sporrar för att få en mjuk och lyhörd häst. Det är viktigt. :)

Tror detta ska vara allt?
//Felicia


haha ;)

Pausade en film ifrån en hoppträning för 5-6 veckor sedan? This is how we don't do it...



Close contact? Men jag satt kvar!! Hahah :)
//Felicia


pållisar

När jag var ute och gick innan så passade jag på att kolla till stona och mysa med dem en stund. De går nämligen på lösdrift fortfarande, i en jättestor hage längre bort.


Frenja och Rún. Sååå mycket päls de har fått, galet.

Gjálp

Blev utstirrad när jag skulle gå <3

Frenja bus<3

Fönix och Tyr låg däremot och slappade hemma. De går inte på lösdrift, utan står på stall över natten.


 Usch, det här är verkligen den sämsta årstiden på hela året! Hagarna och hästarna blir super leriga. :( Tycker nog det kan komma snö snart.
 När jag var påväg hem så fick jag världens hagelskur över mig, inte så mysigt. Var är snön?!?

//Felicia

:)



Lol..

när john blund kört vilse....

... kan man ju alltid gå ut och kolla om hästarna lever sådär halv 2 på natten?



Och det gjorde dem! Vilken tur va?
Finaste pojkarna höll mig sällskap en stund. Älskade <3

//Felicia

abstinens

Usch, har varken ridit eller tränat på snart två veckor, och fler lär det väl bli.. Är så ridsugen!!

Fick iallafall vart nere i stallet två snabbisar idag! :D Först för att hämta hem hjälm, stövlar etc. Och sen en gång till och hälsa på den lilla pållen som var i hagen tidigare. Myyyys.

Var även hos sjukgymnasten idag igen och har fått lite övningar att göra. Och så ska jag börja promenera varje dag. :)




Jag är så lycklig över att våra vägar korsades! Du ger mig så mycket glädje. :)

Så nu måste min rygg läka snabbt så vi är fit for fight för nästa år!

//Felicia

rubrik

Förutom att jag har funderat konstaterat att 2011 är det värsta året i mitt so far rätt korta liv, kan man ju undra över vad det är för ont jag har gjort?? (: Lustigast av allt skulle ju vara om ryggen inte håller. D får jag väl helt enkelt bli en sån som äger hästar och låter någon annan rida dem? :P kul........................... Nä, men jag är faktist orolig på riktigt.. Nästa vecka håller vi tummarna på att vi får några goda besked, eller att det iaf slutar göra ont! :)

Så, fick jag skrivit det med..





Bästa vännen, med dig är jag lycklig <3

//Felicia

8 månader



Världens finaste ängel.. Om tiden ska fortsätta att gå såhär fort så dröjer det inte länge tills vi ses igen. För det kommer vi göra, det måste vi. Jag tänker på dig varje dag. Älskar och saknar dig så mycket! Min finaste, speciella vän. <3 Hoppas du har det bra.

:( //F

översikt

Igår fick Conquest en påhälsning av kiropraktorn, Jessica Sjöholm. Det behövdes verkligen och han var helt slut efteråt! Knäckning, böjning, dragning, massage och stretchning. Fick även ett häfte med stretchövningar som jag ska göra på frambenen efter ridning. :) Så nu ska han ta det lugnt i ett par dagar, bara gå på promenader.

Och det passar ju bra för jag har själv gått och dragit på mig nackspärr och muskelspänning i ryggen och vänster axel. Så ska gå på painkillers och sjukgymnast! Galet.... Tänker på någon stympad stackare när jag hör ordet sjukgymnast av någon konstig anledning.... :s

Förhoppningsvis är vi båda fit for fight nästa vecka istället! :)
Som pricken över i;t så missar jag Liseberg med skolan idag och Svante Johansson träningen imorgon. Kan det bli bättre??


Innan gårdagens promenad

Efteråt, vi möttes nämligen av en jättehärlig regn/snö skur...


Ni förstår säkert, precis som jag, vad jag lider av? :) haha..

Tillsvidare//Felicia

<3

Jag har så mycket att tacka dig för! <3 Bilder ifrån i söndags.





//Felicia

RSS 2.0