Sommarlov

Hej! Har lite rid och bloggpaus just för tillfället tyvärr.

Har försökt börja träna lite själv istället, för det ger ju utdelning i ridningen senare med.



Ni ser ju, har tagit sommarlov ifrån allt vad träning och regler heter... ;)

Men om ni är intresserade kan ni ju få en film på när jag och Conquest tränar dressyr! :)
http://www.youtube.com/watch?v=ydtqfOJ3fJM

klickar ni runt ligger även båda starterna ifrån den 10/6 där med.

Ha det bra!! //Felicia

Hej!

Hallå igen. Nu har jag äntligen sommarlov och Conquest med för den delen.

I söndags gick det rätt bra! Tyvärr regnade det hela dagen så att hoppa på gräs var inte så roligt. Banan blev glashal jättefort, trots att jag hade i gräsbrodd såklart.
 Men i 1m så blev vi placerade som nr 11, en placering är alltid något. Tyvärr tappade vi ett par sekunder i omhoppningen där vi missförstod varandra, annars hade det nog gått ännu lite bättre.
 Och till 110 regnade det ännu mer, och blev strul på framhoppningen. Jag frågade om jag fick hoppa fram eftersom det bara var några få före mig, men blev skickad till framridningen istället. Så när jag väl fick börja hoppa fram hinner jag ta ett språng innan de säger att jag ska in, så det blev lite stressigt...
 Han stannade på första hindret i 110, vi kom lite i undertempo och det stod lite i uppförsbacke + att det var ett "läskigt" räcke. Sen flöt restan av banan på hur bra som helst, jättenöjd!




Duktig häst<3



Och stilhoppningen i torsdags fick vi dagens högsta stilpoäng, men rev tyvärr sista hindret. Fick inte riktigt tillbaka honom. Men jättenöjd över den rundan med. :)

//Felicia

Hahaha....

Hahah, vi har tydligen fått en sponsor...



Startlistan inför torsdag; nr 27 "Kalles caviars Conquest"!
//Felicia


tråkigt....

Hej igen. Skulle tävlat på Skultagården igår, 1m-110 men det blev inget eftersom jag inte har kunnat rida på hela veckan. Och imon skulle vi startat Lb1 dressyr, men de blir de inget med heller. Väldigt tråkigt.
 Var iväg och tog bort stygnen på benet idag och då gick skiten upp så de fick tejpa de istället. Roligt nästan jämt! För nu vet de inte hur lång tid de tar innan det läker och det blir ändå ett stort fult ärr, kul....

På onsdag tänkte jag försöka mig på att rida igen, får väl linda en kudde runt benet eller något, för på torsdag är det stilhoppning. Och på söndag är det tävling på klubben. Vi är anmälda till 1m-110. Hoppas bara det blir av nu..

Så jag har chillat i veckan och bara myst lite med den fina.




Sen försökte jag rida i torsdags, eftersom jag verkligen ville tävla, men det slutade såhär:


Malin och jag fick byta häst, storleken på upphoppet och på stigläderna. Ont som satan gjorde det.

Nepp, färdig gnällt för denna gången!
//Felicia


RSS 2.0