rakning på G

Igår rök pälsen på den stora hästen, nämligen Conquest. Jag och Tilde roade oss ett par timmar på kvällen..... Snäll var han iaf! :)

Före:

Bosse Björn!


Tilde och Conquest. Introducerade även de nya "SRG Knopparna" absolut något för mig. ;))


Snygging!





Så nu är han tjusig tills på söndag! :)
Imorgon taggar vi hoppträning. Skulle åkt till Anne Persson men hon skulle iväg.. :/ Så det får bli en annan gång.

Mvh Felicia

jaa du..

Nu får jag tydligen inte skriva íroniska texter i brist på annat på MIN blogg utan att folk tar illa upp. Dels tycker jag att då kanske man ska sluta läsa min blogg? Eller så får jag helt enkelt enbart skriva faktatexter för att folk som inte kan förstå ironi ska ta illa upp?

Vilken lösning är bäst?
Pissed off//Felicia

Uppdatering...

... I brist på annat. Här kommer några mer bilder ifrån Nordhalland.





1. Le
2. Hoppa
3. Bli placerad.

That´s how you do it.... ? ;p

FÖRKLARA DIG!

Allt sker av en jävla mening säger du, jaaaaha? Förklara då meningen för mig med att Sylvin dog för tidigt? Jag har en konstant jävla smärta och han, han får inte ens leva längre?

och... Meningen med detta är? Att det inte finns någon jävla mening!! Livet är bara så osannolikt jävla själviskt och sjukt!

Det roligaste av allt? Smärtan går aldrig över!!! Ännu roligare? TRE, TRE!!! jag älskar har dött i år, alldeles för jävla tidigt, och meningen med det?

Sen kan du öppna käften. Vem vet? Nästa gång kanske det är jag som dör för tidigt? av NÅGON MENING!? Vad är då meningen med att leva? Säg mig det.

Och jag skiter fullständigt i vem som läser detta för det är MIN BLOGG och jag skriver vad fan jag vill och behöver. Tack.

För tidigt för önskelista..?

Okej, jag vet att min mamma läser min blogg och jag vet att jag mest troligt inte kommer att få något av de här, men endå? Kan ju alltid ha det i min egen minnesbank till Horse show, Right?! ;)


Först ut:

Reinbows - tygelhandtag! :) Vill testa!!
499:-



JW stalltäcke, såå snyggt! 1399:-




Dyón stövelskaft 1999:-




Prestige stigbyglar!  2450:-


Sist en dunjacka ifrån Kingsland 2999:-! Hur mysig som helst och välbehövligt om jag inte ska fly landet!!

Titta, jag passar tom. i den! Kunde pröva en för att en av mina kompisar minsann hade så snälla föräldrar att hon fick en......... ;)<3



Fast missförstå mig rätt.. Jag vill ha en brun! :D

Allting går att beställa på www.chevalridsport.se bara att beställa! ;))
Pussar och kramar //Felicia



Rabies?

Rabies?




Eller extraknäck som jultomte?



I vilket fall som helst så är vattenkoppen mycket underhållande!

//Felicia

dagen

På morgonen hade vi ju då visa häst för hand. Han blev riktigt snygg! Har bilder som en kompis tog, de kommer nästa vecka. Knopparna blev fortfarande sådär.... Min lärare gillade en.... Tror jag är utsatt för en förbannelse! Men vem vet, nästa gång kanske jag lyckas med två?

När jag värmde upp honom gick allt jättebra och han var lydig. När jag skulle visa honom gick det dessvärre sämre, häst j****n skulle skritta två meter ifrån mig och som en ostbåge, men i traven gick det jättebra.
 Fick ju såklart minus på knopparna, men presentationen, utställningsskicket på hästen och traven fick jag bra på.
Behöver alltså öva på att få honom avslappnad i skritten och att göra KNOPPAR!! -.-

Till dressyren då.. Han har äntligen fått en dressyrsadel nu, tjoho! Först så började han precis så som han gjorde när han hade sadeltvång förra året och man fick hoppa av typ 3 ggr varje ridpass för att sadla om, nämligen skjuta fram/åt sidan och bocka. Men kors i taket så fick jag igenom honom tillslut.
Conquest är ju världsbäst på att fuska med ställningen. Han böjer fint på nacken och tuggar på bettet, men att få in vänster bog och bakben är ett världskrig i sig! Då tyckar han det är mycket lättare att göra galoppombyten/bocka/kicka/skjuta baken åt andra sidan/tappa fart osv, osv.... Men det är roligt att ha något att bita i. ;)

Efter skolan drog vi snabbt till varbergs ridsport och fick köpt nya Kl strumpor, bruna. :P


"hej, jag är söt och kommer undan med mycket tack vare det.."?


Soo looong//Felicia

hej

igår var det hoppträning, och den funkade helt OK. Inte Wow, men ändå bra. Sånna träningar lägger jag inte på minnet, för antingen vill jag ha sånna som funkar hur bra som helst, sällsynta. Då vet man att allt jobb lönar sig. Eller så vill jag ha träningar som går åt skogen! För då har man någonting att träna på. Det är ju just på träningar som det "ska" gå åt skogen, så man har något att jobba med.

Idag skrittade jag fram honom ute och sen trimmade vi på gräsbanan för det var jättefint väder. Hästen kändes super!! Var mjuk och följsam och i slutet stälde han igenom hela kroppen, fick in rumpan under sig och bar sig jättebra. Härlig känsla! Så grymmt fin! :D

Imorgon ska vi besiktiga hästar och visa häst för hand, och jag är värdelös på att knoppa! Så på hoppträningen fick jag minsann träna. De blev såklart jättefula, men jag tränade. ;) Inte varje dag man tränar med knoppar, även om de var fula sådana.... :P

Två lärare tittade på dem och båda gillade EN knopp, EN av 19.... Hahah..




pinsamt snea och ojämna... ;)


Permanentat är inne hos 10åriga valacker...


Imorgon är det även dressyrlektion! Fast oroar mig fortfarande över hur jag ska hinna fläta och knoppa! :(

//Felicia

Tävling

Nu var nästa tävling planerad och anmäld. Denna gången blir det i Falkenberg, på Forf. Nära och bra!



Vi ska starta 1m lokal (jättebra uppvärmnings klass) och debutera 1.10 Regional!
Detta är den 30/10-11. Läängtar :)
//Felicia


Miss U<3




Saknar dig varje dag min Ängel, 6 månader sedan vi såg varandra sist. Du hade så ont... Nu har du förhoppningsvis inte det längre.<3 Jag önskar av hela mitt hjärta att vi en dag ska ses igen! Vill bara ge dig en kram, hänga över din fina rygg, känna på dig, veta att du har det bra.

Jag saknar dig Sylvin! :(<3

This is my "someday"!

Shitpommesfritt vilken turbulent dag det har varit! Som en hel bergochdalbana! (nog med sammansatta lååånga ord.....)

Skulle hoppträna Conquest, kvart över 1, 5 över 12 säger min tränare att vi skulle börja 1 timme tidigare!!! Gissa vem som la benen på ryggen och sprang!? Vi hann någorlunda iaf. och han kändes fin.

Sen hoppade vi massa linjer med olika antal galoppsprång och allt gick som en klocka!! Så himla lätt, jämnt och fint. Börjar verkligen hitta knapparna nu efter snart 1 år ihop. Fick tummen upp av tränaren med som sa att jag tog bra beslut och red följsamt. :) Så himla toppen när allt funkar! <3

Sen blev det lite krångel, fick reda på att jag inte skulle rida Conquest något mer, utan få en annan e. Robin Z som gått 140cm, som jag skulle ha detta året istället. Visst hade jag kunnat utvecklas och säkerligen klättrat fortare i klasserna med honom, men just nu började allt verkligen funka mellan mig och Conquest, så att vi kunde klättrat i klasserna. Efter 1 års arbete! Kändes sådär.. 

MEN sen blev jag inkallad på kontoret igen och då frågade de om jag hade något emot att rida Conquest 1 år till, eftersom en annan tjej gärna ville ha den andra hästen istället för Conquest (hur någon inte vill rida Conquest förstår jag inte?!?). Jag sa givetvis att det hade jag inget emot! Så efter mååånga ovisa veckor är det bestämt att vi får träna i 1 år till!! :'D <3


Finaste killen!

"I'm always getting stuck, but I'm never giving up!"

Väldigt veligt inlägg ifrån väldigt glad tjej. Kommer snart ännu en uppdaterin ifrån tävlingsfronten! :)
//Felicia

prisutdelning

Fick några bilder ifrån prisutdelningen i Nordhalland skickade till mig! Här kommer de. :)





Där var dem! :) Detta var 3e platsen i 1m. Längtar tills nästa gång.. ;)
//Felicia

Fönix på Hermanstorp

Här kommer några bilder på Fönix från praktiken! :D









Lite blandat ifrån hans 6 dagar där. :)
//Felicia

RSS 2.0