hejsan!! :)



Jag softar och myser, skolan verkar so far bra! :)

Jag bloggar inte lika mycket fortfarande, men tänker börja igen! snart?

Hoppas ni mår bra! Jag ska på filmkväll :)

//Felicia

..............

Kommer ta en blogg paus... mejla om det är ngt.

//Felicia


tjoho!

Dagens.. Gick en kort promenad med lille Sylvin idag, vi klättrade mycket i skogen, hoppade över en fallen stock, över vattniga diken, gick upp och ner för branta backar - och han bara älskar det!? Sen tog den korta promenaden väldigt lång tid för han skulle typ stanna och käka gräs hela tiden, men det är väl bra för det betyder att han var lite avslapnad iaf! :) <3




Annars har jag jobbat.. -.- Där var det bara pankaka.. tappade en full back med Cola burkar från typ 170cm? De blev liiite demolerade och sprängfärdiga.. :/ Sen välte jag ut choklad strössel med, lyckat..! GO MIG!! eller inte :(

Imorgon börjar skolan igen! :O Ny skola (fast är på min ridklubb så jag känner till placet) nya människor! :D
Spännande!

//Felicia

Celeste Stein



Länk: http://inhast.blogg.se/2010/august/bloggtavling.html#comment

//Felicia


Rubrik:

Ett steg fram, två steg bak ... eller hur var det vi sa om Sylvin..? :P Orkar inte skriva något om det just nu.. :(

Min sadelkammare blev AS BRA! :D Tog ingen före bild? varför inte?? :( Den var iaf. inte mycket till sadelkammare innan, men nu har vi (jag och mamma) bärt ut allt som inte skulle vara där, ställt in gammal köksinredning (hyllor och lådor till förvaring) lagt en jätte fin bänkskiva över skåpen, fått täckes förvaring, spikat upp sadelhängare, tränskrokar, hyllor mm. Blev så nöjd! Äntligen en fin ljus rymlig sadelkammare! B-)

Det var väl alles för ikväll...

//Felicia

dagens planer!

På dagens schema står det: Röja och fixa i sadelkammaren (:D!) och sadla sylvin igen. Om det inte ösregnar heladagen kanske jag hinner rida Fönix med. (:

Förövrigt så har jag inte många ömande ben eller leder sen fallen igår. (Y) haha..

Tillsvidare//Felicia

jaa.. ;)

Vad var det för helgalen idé jag fick när jag körde hem från jobbet kan tro? Kanske var det att jag skulle cykla till Skåne? eller inte.. -.-  Jag bestämde mig för att rida Sylvin! jösses och herregud? ja, det kan man säga i efterhand!

 När jag kom hem så var inte mamma eller syskonen hemma, så jag hoppade på mammas sambo med övertalnings tjat direkt! Han hade nämligen själv sagt tidigare att vi har varit för mjäkiga med Sylvin, efterson han trots allt ÄR riden i år. Samt så är den här helsköna typen totalt orädd! Eller nästan iaf.

Sa jag springer in och byter om (snabbt så han inte ska hinna tänka igenom idén och ändra sig) , borstar av Syllebylle Bockmaskin och sätter på han grimman. Förvanar sedan min trogna medhjälpare att det är dags, tränsar hästen och lämnar vidare honom medans jag hämtar sadeln.

 Bara att få på sadeln i sig var ett jävla mek som säkert tog minst en halvtimma för jag mitt pucko lyckades lägga på sadeln och håller på att rätta till padden då hästen, som redan är stressad, hoppar undan så sadeln flyger av. Då var ju den helt plötsligt jätte farlig! :O Så istället får K ta över och ränner runt hela hagen flera gånger om tills sadeln äntligen ligger fastspänd.
 Då var det dags för mig att dra iväg och sätta på mig hjälm och väst (MYCKET VIKTIGT!). Tänkte först inte tatt västen men någonstans långt bak i huvudet kom jag på att det är nog smart ifall att!

Innan jag satt upp så "vägde" jag i stigbyglarna flera gånger från båda sidorna.. Och när jag väl satt upp första gången, från fel håll för han stog i en backe så han blev högre från andra hållet, så han jag knappt upp innan han bockade och jag flög över huvudet på han och slutligen landade på marken utan anda.. Det var länge sedan (peppar, peppar!) som jag flög och ännu längre sedan sen jag tappade andan sist.
 
Gjorde om hela proceduren igen och satt upp från "rätt" sida denna gången. Drog mig upp mycket lååångsamt som jag fått order om, för första gången gjorde jag det så snabbt som möjligt - tänkte att det var bäst, men icke då. Denna gången han jag sätta mig och skulle peta in andra foten i stigbygeln när häste stegrar sig och gud vet vad och jag åker av bakåt istället. Landar på fötterna! Lite skills tycker jag allt! ;)
 K däremot som höll hästen helatiden blev sparkad på smalbenet och hoppad på foten, stackarn! :(

Tredje gången (gillt) så hoppade jag upp från samma håll igen, sakta och satte mig med ordentligt mantag. K tyckte att jag skulle ta stigbygeln och vi skulle pröva att bli ledda medans jag ville hoppa av när jag väl satt. Vi hann inte fundera så mycket över detta innan jag dök i leran igen och hästen drog - med K i släptåg. Detta slutade med en fotvrickning för K och ännu mera svett för Sylvin?
 När den tapre medhjlälparen fått tag på hästen så vägde och hoppade han i stigbyglarna, longerade mm. Så slutade vi sedan, eftersom hästen var så svettig och trött. Igentligen ska man väl inte sluta när man flygit av fast med den här hästen har vi nog ändå gjort framsteg?

När vi sadlade av stog han nästan helt stilla. Sedan gav vi han hö och så fick han var ifred (och tänka?) :P

Som det känns nu så har jag iaf inte skadat mig, fast hjälmen måste nog kaseras, tror den blev träffade av en hov i vurpa två..? Men någon som kommer känna kroppens alla ben och muskler imon är nog mammas sambo! :/
 STOOORT TACK TILL HONOM - SOM GJORDE GROVJOBBET!!! Det var ju trots allt han som sprang runt med sadeln och hästen varv efter varv tills den tillsist låg på, han som höll hästen som exploderade när jag satt upp och han som longerade och "horseman chipade" i slutet, samt han som fick ta emot alla smällar och skadade sig mest. Jag är väldigt tacksam! <3


Svettig häst :/ som käkar hö..




Sketen "stupad" ryttare :P



Life saver! Men tyvärr kanske hjälmen måste kaseras.. :/


K - TACK!

Man ska ALLTID sitta upp igen när man flygit av för att inte bli rädd!
men idag var ett undantag, bara så ni vet - jag ska upp igen för jag SKA RIDA HONOM! ;)

Ni måste jo tro att jag är helt knäpp, men vänta bara.... ;)

//Felicia

Godmorgon..

... eller nja, här är den inte så god för min förkylning blir bara värre. :( Jättekul när skolan börjar på måndag, ny skola, nya människor.. Jag kommer vara den som snott renen Rudolfs röda näsa! :O inte så kul..
 Idag ska jag jobba med.. Inte pepp alls..

 Fölet är föresten döpt! Tyr ska han heta. Det blir nog bra. :)

Kanske blir mer uppdatering ikväll, om jag orkar hitta på något efter jobbet dvs.

Kramar Felicia

Dagen

Imorse tog jag med Sylvin på en promenad, ca 3km. Jag med världens förkylning och ont i halsen.. Men som tur var så skötte han sig exemplariskt!
 Sylvin som alltid brukar vara så stressad och rädd för allt kollar alltid så suktande in mot skogen, så idag drog jag med mig han upp för ett mossigt, stenigt och trädbevuxet berg - och han älskade det!! Försökte inte springa över mig eller dylikt, utan bara nyfiket traskade på och spande runtomkring med öronen frammåt. :) Roligt <3

Sedan så gick vi vidare ner mot kyrkan (dit vi gick med Fönix häromdagen) där det var tjoande cyklande ungar sist som han inte brydde sig ett dugg om.. Nu var där inget farligt, men han var heltaggad.. Så självklart flaxade det upp en fågel från åkern bredvid och han var nära på att dra hem.. -.- Man är ju lagom pigg och stark när man är sjuk.. 

 Får se vad som händer imorgon, börjar jobba kl:12.

Kom på att mina nya benskydd ligger kvar ute.. Lyckat! Orkar inte gå ut och hämta dem heller.. :P

Godnatt kramar //Felicia

Post..

Jusste!! Titta vad som kom på posten idag.. :)



Lite grejer från Göteborg Horseshow! :D kul kul.. :)



Ett armband. Kommer kanske inte bli så välanvändt men kul ändå! :D

//Felicia

shoppat :D

Har varit iväg och shoppat idag.. igen :D



Fårskinns padd
Benreflexer
Jordpush med stålhätta!! från Jackson..
Shortschaps med "bling" ;)
lädervåt servetter



Supersköna båda två! :D

TACK MAMMA!!! ♥ :D

//Felicia

JW

Var inne på Skara hästsports hemsida och hittade ett par super snygga benskydd från John Whitaker! :D



Bilden kommer från http://www.skarahastsport.se/ och där kan du även beställa skydden.

De finns i Full och kostar bara 499:-! :D

//Felicia

OBS!!!!!!

Var precis ute och la på Sylvin sadel igen. Tog en stund tills jag kunde lägga på den (hade han i grimma och jätte kort longerlina så han fick nosa på sadeln och snurra runt sig själv tills han tröttnade). Han stog fint, fast på helspänn när jag rättade till paddarna och spände gjorden. Sedan drog han iväg! I en jävla fart.. Longerlinan gled ur handen tills den tog slut. Han sprang inte jätte mycket som tur var utan jag kunde nästan direkt gå och hämta han, så gick vi några varv runt hagen och han fick dricka med sadeln på osv. Vi ska göra om samma sak imorgon med. (:



Nya handskar kan se ut så här... --->



.. om man försöker hålla kvar i en longerlina!

Påminnelse!!!!
SNURRA ALDRIG, ALDRIG EN LINA ELLER REP RUNT HANDEN!!!!!!!

För om man gör det och hästen drar iväg så sitter man fast.. :(



Tänk att detta kan vara så "läskigt" ? Fjant häst!! :P

//Felicia

Tjabba tjena!

Halloj mina kära läsare och kära blogg! (?) ;)

 I dag har en blivande klasskamrat varit här och hjälpt mig med hästarna. Vi gick en skogs promenad. Det var första gången jag tog med Fönix och Sylvin ut, med det gick över förväntan! Fönix tycker ju inte vidare mycket om Sylvin, fast även när Sylvin blev studsig och körde in mulen i svansen på Fönix så brydde han sig inte alls - duktig pojke!
 
Lille Sylvin brukar ju vara väldigt stressad med och idag så härde vi "bäääande" får, skällande hundar, gräsklippare och cyklande tjoande barn, mötte bilar och stannade och pratade med grannar  - och Syllebylle var hur coool som helst! 8) Kanske finns hopp för han med?
 Förutom barn, så har jag även upptäckt att Sylvin tycker att brevlådor är väldigt obehagliga. Brevlådor av allt? haha :)

Senare så gick jag ut och ledde runt S i tränset i hagen, för det var ett par dagar sedan han hade på sig det senast, men då var det något läskigt någon stans för han blev lite stressad. Annars gick bra att ta på och av, han stog snällt när jag spände alla remmar. :) <3



Smutsig Sylvin.. med "nytt" träns -.-





Fönix häromdagen efter vår tur i skogen <3



Jag och lillprinsen!

//
Felicia

;)

Godnatt, eller kanske godmorgon? ;)
 Iaf. Jag har jobbat precis hela dagen, 11-21 (jobbigt!) därav den dåliga uppdateringe. :/ Men imorgon (eller senare idag) är jag ledig OCH ensam hemma heeela dagen (har datan för mig själv) så då ska här bloggas och "hästas" (?) haha ;)



Jätte gamal bild!! Men visst ser det liite mysigt ut? :)

Sweet dreams! //Felicia

godmorgon!

Igår tog jag ut Fönix på en lungnare ridtur med klättring i skogen. För omväxling red jag barbacka. Vi red i ca. 45 minuter, mest i skritt. I slutet av ridturen kom vi till de terräng hinder som vi byggt upp dagen innan, så jag tog dem med - barbacka. :) Det gick jätte bra, fast Fönix blev lite paff när det plötsligt kom hinder i vägen som inte brukar vara där. :)
 Min chef ringde mitt i ridturen och berättade att det var en plötsligt bestämd grillning hemma hos henne om två timmar, så det hans inte med mer igår, tyvärr. :/ Nu ska jag jobba 12-20.

//Felicia

GårDagen.

Ska börja med att rapportera gårdagen, innan jag påbörjar denna sagens sysslor. :)

För det första så var det fullt upp med bara hästar nästan nonstop 10-18 förutom lunch vid 15 till 15.30.
 I förrgår så åskade det när jag kom hem efter att ha spanat in den nya fölungen därför kom det inte upp några bilder på den då, men det kommer nu.



Bilderna blev väldigt gula.. :/



Han är föv. JÄTTE LIK Frenja (moster) :) Fasten han är rödskäck istället för bleksvart skäck..



Frenjas syster Runn och lillskrutten <3 Söt eller vad?! ;)

Sen igår började det med att jag följde med grannen och hennes kompis till skogen. Vid ett ställe brukar det alltid bli breda vattenpölar på stigen när det har regnat. Så vi byggde upp två teräng hinder vid dom, ett framför första pölen, och ett mitt i den andra. De låg på ca. 60cm som högst.
  Den lilla ponnyn hoppade jätte bra och han tyckte verkligen att det var skoj! Fasten mitt vita linne fick inte lika fina bruna fläckar på sig.. haha, det skvätte rätt bra som sagt, men vill man ha bra filmer får man vara framme med kameran.. Kanske lägger upp en film?

 Sedan drog jag, grannen och hennes kompis ner till paddocken där vi trimmade dressyren -  byten, mjukgörande, tempoväxlingar mm. Fönix gick jätte bra, skönt! Fast jag hade satt på han boots med lite tyngd i bak, för nu när han har varit halt blir han försiktig med bakbenen. Nästan lite briljerande.. Om man då sätter på boots med lite tyngd i tycker hästarna oftast att det kan vara lite obehagligt och lyfter mer på benen. På så sätt känner han ju också att det inte gör ont längre.



Efter jag hade svampat av han betade han lite i kanten påväg tillbaka till hagen..



Han var inte den enda som blev varm efter ridturen.. :)

Sen är de flesta hästar ganska lätta att förutse vad de gör när de kommer ut i hagen igen efter ett svettigt pass, så det var bara att hala fram kameran.. ;) Ganska dåligt zoomade bilder tyvärr, men men..





Efter ridturen med den lille pojken, tog jag ut den stora på promenad och han var jätte duktig, stressade inte upp sig och lyssnade bra.
 Mamma kom även hem med en "goodie bag" från Granngården igår med, så jag invigde även lite nya produkter.



fr. v. Impregnerings spray till Sylvins utetäcke, Klippolja till klippmaskinen, hovolja till Sylvins sprickor. Ligger även två saltstenar i påsen och spån ute vid boxarna som ska packas in nu. :)

Fick ett infall igårkväll och drog till varberg därför blev det inget bloggande. :/

 //Felicia

FÖLET HAR KOMMIT!! :D <3

Ja, nu har fölet kommit, idag. :) En Islandshingst blev det - rödskäck. Frenja har blivit moster.

Nu drar jag till Gekås, sedan blir det jobb. Bild på fölisen kanske kommer ikväll. :)

//Felicia

uteritt :)

Red ut en långritt i skogen med Becka och Trixy och det gick jätte bra! Så himla skönt, iom. att han har stått ett tag för hältan. Vi red bara på mjukt underlag och han kändes som precis som vanligt, fast piggare. ;)

Tog massa bilder med..... :)







Fönix, Trixy och Becka



Jag ser lagom knäpp ut.. ;) Men den får jag väl bjuda på.. :)



Rebecka försökte rymma med hästarna.. Jag blev lite ledsen.. (LÄS: SKITFÖRBANNAD) eller inte ;)





Kärlek <3





Jag och Fönix <3





Gullig fölunge vi såg :)



observera! Jag har aldrig påstått att hon är normal.. :S Fast jag tycker om henne endå! :D:D haha.. Kanske är därför vi går så bra ihop? Kanske är inte jag riktigt normal heller?! :O Fast vem är de? HAHA :P

Senare när vi kom hem hjälpte mamma mig en snabbis på grusvägen så tränade jag och Fönix tölt! Det var längesedan. Några steg fick vi allt in! Får öva mer och rapportera hur det går. Jag har några små planer om gångarts tävling i framtiden, nu när jag fått en annan "hopphäst", även om han inte hoppar - än. ;)

Skriv gärna vad ni vill läsa om här i bloggen //Felicia

dagen

Longerade Sylvin idag (igen), fast denna gången med tömkörnings gjorden (bild finns i tidigare inlägg). Först sprang jag typ runt efter han i typ 1 timma för att ens få lägga på gjorden, men insåg sedan att det var dags att byta teknik.. Så jag hämtade longerlinan och spände fast han och la sedan på gjorden med en hand. Duktig var han! Sedan var det nemasproblemas- ingen bockning eller ngt! Longerade han i båda varven, skritt och trav. :)
 
Blev bara ett litet bocksprång när jag skulle försöka spänna upp gjorden igen, men det var nästan "bra" för då fick jag upp den. :P

 Sen har jag även upptäckt efter en månad i min ägo att Sylvin är den största skitgrisen någonsin!! Borstade han grundligt i morse, när jag började var han helt grå av lera så det tog en stund... Sedan efter att jag longerat han rullade han sig igen - helt OK. Så var jag ute och gav alla hästar vatten för en stund sen och då rullade han sig igen.. I DEN UPPTRAMPADE LERAN!! :'(

 Efter jag hade gett hästarna vatten ropade min lillebror Loke på mig och titta vad han hade hittat -->



Två små larver! :) Han tyckte att de var jätte äckliga och läskiga obsv. att han är 6.. :)

//Felicia

min utrustning..

Eftersom det fortfarande regnar och jag snart ska jobba så tänkte jag att ni kunde få se lite utrustning som jag har. Kanske lite roligare än att bara skriva om min korta promend med Sylvin (som föv. gick jätte bra!). (:

Det första jag ska visa är mina svarta Tretorn Advance stövlar. Även kända som "Malin Bayard stövlarna" De finns i Svart, Röd, Marinblå, Ljusblå och bruna. Väldigt populära bland ponnyryttare och Yr. 
 
 Har man, eller har haft ett par tretorn blir man väldigt bortskämd med det fantastiska stödet man får, eftersom man kan dra åt dem precis hur hårt man vill! Insidan av stöveln är av kalvskin om jag inte har helt fel. Ett minus med stöveln är att den andas rätt dåligt, så tex. efter en tävling när man jobbat hårt är man helt blöt på benen. :/ Jag tycker även att de är jätte kalla på vintern.



Som ni ser så har jag de svarta :)



Bra grepp!

Ett till - med stöveln är att många har haft problem med knappar och dragkedjor. Jag köpte min stövlar i ... september eller oktober tror jag och i april så släppte en av mina nedre knappar och det tog nästan 9 veckor innan jag fick den lagad!! Jag blev erbjuden ett par bruna stövlar, men det ville jag inte ha. :(



Den högra kanppen är den utbytta så ni ser att de inte är riktigt likadana, men då vet jag ju att den är min ;)

Trots en del mindre bra grejer med stövlen rekomenderar jag den varmt! Jag vill även köpa ett par marinblåa :)

//Felicia


Regn..

Jag hade lite mer planer för dagen än såhär.. Men sen kom regnet! Inte så kul, allt jag hann göra var att mocka ur två boxar - helt, så de får lufta sig. Hade annars planerat att gå en runda med mamma, Fönix och Sylvin. Istället blev det en långtråkig dag inne med städning på rummet. :/

Har inte så mycket mer att skriva, för inget har ju hänt :P Vi får hoppas på mer aktivitet imorgon innan jobbet kl:16.

Hoppas ni har haft en bättre dag än jag (: //Felicia

Bildbomb (:

Här kommer (äntligen?!) några bilder från ponny tävlingen nere på Varbergs ridklubb. Det blev inga höjdar bilder på banan, men ni får några bilder på söta grannar och ponnys <3 Har mer bilder på ett annat ställe, de kanske kommer senare.. :)



Beckis och Meg



Trixy!!



"glaaad"



Fina Megara



Och fina fina Trixy (:



Hihi ;) Söta Beckis, hon visste att bilderna skulle upp på bloggen, så den får hon bjuda på!  Men hon är lika söt endå! :D













Sa ju att bilderna på banan inte var superduper.. -.- MEN.. jag tycker ni ska spana in sitsen på detta kort :)) Tummen upp! :thumbsup:



Båda verkar nöjda efter helgen? Lite nöjda iaf! :D

//
Felicia


morning!!

Dagen började med att STÄDA typ överallt. :/ Först hos kaninen, sedan ute hos Sylvin. Den hästen är ett monster. När jag var färdig och Sylvin tyckte att han hade smakat färdigt på skottkärran skulle jag köra och tömma den men . . .  det är ett stöd fram på kärran + att den blev svin tung, så tror ni inte att den välte!? Och tog med mig i fallet.. inte så kul, utan det var ju bara att mocka upp det igen och det såg ut som SylleBylle stog och asgarvade åt mig. Jag bockar och bugar.. :P

Sedan blev det lite stallstädning och nu mellis! :))

Ikväll ska jag åka och träffa en kompis så ska vi ut och springa en runda runt en sjö, kanske blir det ett dopp med. Sprnag en sväng igår med och gjorde sittups och armhävningar. Känner mig ambitiös! :)

Ha en underbar dag! Kanske sola lite med? Kramar Felicia :D

:P

Jaa.. Lyckade spänna fast sadeln på Sylvin idag, iofs. första gången jag provade också. Men iaf. Han drog iväg som en värsta rodeo häst runt hagen, varv efter varv efter varv.... Och hoppade och skuttade å tvärnitade om vartannat. Det lustiga är att min 9åriga valack är riden innan (i år)  Lustigt eller tragiskt? Bestämm själv :P

Ska bli kul om jag ens kan få på han sadeln igen - i år.  Nesch! Jag ska inte gnälla, vi gör olika framsteg heela tiden :) <3

Plockade kantareller innan med, det är lustigt hur mycket grejer man kan hitta när man borstar håret efter att ha varit i skogen? Jusste! Morfar kom på snabb visit innan jobbet med, sedan skjutsade han mig till jobbet - i sin Porshe! Hur kul var inte det? ;)

Ni får ha en trevlig kväll! //Felicia

hejj!

Dagen har spenderats nere i Malmö! :) Mycket trevligt, tur med vädret och shoppingen :P Mycket god mat har det blivet också! Jag hittade en ridsport butik mitt inne i Malmö centrum - Hubertus ridsport, och blev helt salig - klart jag skulle in där!! :O Så jag fick tjatat på mitt dock så ohästintresserade hästsällskap att köra och släppa av mig där en snabbis. Sagt och gjort vi körde dit, jag hoppade glatt av och går till ingången... Som är stängd!! Och iväg åker bilen, med min mobil i! Haha, jag vevade med armarna och fick snabbt springa efter bilen - som tur var såg mig och stannade mitt i vägen.. Det var en upplevelse det..

 Handlade en tröja inne på H&M som jag kan ha till ridningen, typ blå med hål för tummarna i armarna, en sån har jag ALLTID velat ha! De verkar så mysiga. . . haha.... Fick även köpt massa mappar i skrikiga färger till skolan. Längtar konstigt nog. :P Aldrig har man väl längtat till skolstarten innan?! Men nu är det ju ny skola, nya människor och ridning på schemat!

 Imorgon kanske jag ska rida Sylvin innan jobbet, om jag kommer upp dvs.. ;)

Godnatt// Felicia <3

vill ha!

Förra vecka när jag var nere på ponny meeting så jag en ponny som hade Guldiga neoprene boots (för att inte trampa sig med broddarna på gräsbanan) och de var sååå Sjukt snygga/coola! :D Vill ha begöret vaknade.. :P

En kompis sa att de nog fanns på Horsefarm i Falkenberg, men idag när jag var i Kungsbacka såg jag dem! 8) 149:- för ett par.. Men jag köpte dem inte, än iaf..  Tänkte jag skulle visa en bild på dem men hittade ingen, istället hittade jag lite andra motiv ;) (de finns f.öv. i silver och brons med) (:



Tyvärr vet jag inte än var man kan hitta dessa . . .  :/

// Felicia


hemma igen

Gud vad irreterande!!!!!! Skrev ett jätte långt inlägg och så skulle jag ladda upp bilderna - datan lagga, och inlägget försvann.. -.- dagens modernigheter .. :(

Fick provat Pioneer stövlarna, men de fanns bara med bred vad, så jag får vänta och köpa dem senare när de har beställt hem nya..  men jag köpte ett par benskydd, svarta, full typ Veredus look-a-like.  av det här märket --> http://www.kallquist.se/ Mjuka och prisvärda. :) köpta på Kungsbacka ridsport..





Gick även in på Kungsmässan och där var jag på jakt efter T-shirts, eftersom man måste ha täckta axlar närman rider (hemma rider jag i linne!) Jag hittade två stycken innte på Gina Tricot. En svart och en röd blev det. De var i ett material jag tror kan vara skönt att rida i. :)



Bilden blev ju såådär bra.. :/ Det var så mörkt inne, så jag la dem på trappan . . . :P

Var även ute och provade nya sadeln på Syllebylle, det gick jätte bra! :D Men om den passar eller inte får vi avgöra i morgon.. Han stog som en lite köttbulle. haha.. :) <3

//Felicia

Godmorgon!

Idag skiner solen, tillskillnad från när jag var nere en snabbis och kollade storhäst meetinget på Varbergs ridklubb...

Idag drar jag iväg till Kungsbacka ridsport och om jag hittar ngt får ni se det när jag kommer hem! :D

Kramar Felicia

RSS 2.0