Km 27-11-11

Hästen kändes bättre än på länge, var avslappnad, nöjd och framme för skänkeln! I 90 kunde det inte gått bättre, det var bra balans och rytm hela vägen och han lyssnade perfekt! I 1m var jag inte alls nöjd med min ritt, blev lite obalanserat sista linjen i grunden. Men hästen gick som en klocka hela dagen! Så stolt och nöjd. <3

Det resultarade i att vi vann stilhoppningen och blev 2011 års klubbmästare. Hästen förtjänade det verkligen!!! <3<3


Josses fin-fina knoppar!




Hade precis ställt in hästen när de ringer och säger till mig att springa till prisutdelningen....


Tack du bästa <3<3


Så jävla nöjd med hans prestation!!!! :)

//Felicia

Tagga!

Både i fredags på dressyrlektionen och igår kändes hästen toppen! Kajsa träningen satt i både på honom och mig. :) Så idag håller vi tummarna för att det går vägen på hopp-km.



//Felicia

Låt bilderna tala?






Godnatt<3 //Felicia

Markarbete

Idag tränade jag markarbete på en häst som heter Udonja, har ridit henne en gång innan och hade inga bra minnen ifrån det... Men idag var hon hur fin som helst och jätterolig! Dock fick jag en smärre chock när jag satt upp för hon var hälften så bred som mr Conquest är.
 Sen taggar hon upp till tusen hela tiden.
Vi tränade olika bom övningar, med svängar och tempo och gångartsbyten helatiden och hon var superfin! Mellan två bommar med 19m imellan kunde man variera allt från 8 korta galoppsprång till 4 långa! Och som det gick då!! ;D Näää... jag gillar inte fart... ;)



Udonja, det lilla rådjuret (:

Sen har jag ju inte skrivit om den andra fina lilla hästen jag har ridit! Har hjälpt till att ta hand om honom åt en kompis<3 Ludwig L "Ludde"!





Detta är en jättetrevlig häst! Så himla välriden, mjuk, lydig och snäll. :)

//Felicia

träning

Igår tränade jag dressyr för Kajsa Boström. Hon är så himla pedagogisk, lugn och bra! I början gick det inte så bra men eftersom hon är så himla duktig så avslutade jag med en superfin häst. Kunde inte tro att det var samma. Han har alltid mycket mer att ge när man minst anar det, och ju mer jag lär mig desto roligare blir det att rida honom. ;)

Jag fick träna mycket på att själv bli avslappnad och lugn, så jag inte stressar upp mig när han går ur formen. Sen att böja min högerarm - gjorde susen!

Det var lite onödigt vetande. :)




Söt häst i måndags.. ;)

Nu ska jag koncentrera mig lite mer på svenska lektionen.........

Juste! På söndag blir det årets sista tävling, Km på klubben. Plutthöjd 90-1m så taggar vi 110 nästa vår. :) Blir nog super.

//Felicia

tjoooohooo

Sitter i skolan fortfarande, trots att vi slutade för över 1h sen! :o Var tvungen att göra ett arbete som ska vara inne imon. -.- MEN det blev klart! :D Alltid så skönt när grejerna blir gjorda.

Skrittade ut med Conquest och hans hat-kärlek Zoega på lunchen, super mysigt och underbaraste vädret på länge. Skönt att bli pigg och glad!

Igår åkte jag och Conquest till Falkenberg på hoppträning för Anne Persson och det gick huuuuur bra som helst! Han var lite tramsig och spänd i början men slappnade av rätt fort. Skötte sitt jobb som en gud och stannade inte en enda gång. Trots två grindar och ett plank. Jätteskönt. Fick bra hjälp med och hon tyckte det var en fin häst. :)



Conquest i transporten :P

Nu ska jag bege mig! Blir godis och film-mys med Zoegas ägare Emelie. <3 Och imorgon har jag kvälls och morgonfodring i stallen.
BYE//Felicia

hejhopp

har noll motivation till att skriva något men vet att ni vill ha en förklaring kanske?

På tävlingen i söndags så kändes han väldigt spänd och tittig i 1m, bockade och höll på non-stop på framridningen. Fick trava väldigt mycket tills han började slappna av. Blev iaf. en nolla i grunden, dock ingen jag var nöjd med eftersom han stog emot hela tiden. Fick ett stopp i omhoppningen och stoppade ut oss i 110.

Vet inte riktigt vad jag ska tycka. Tråkig och konstig eftersom jag har ridit hästen i över ett år och han har aldrig stannat innan. Gjorde det på träningen i onsdags med. Jättekonstigt. :(

Men har snackat med min tränare och vi har lagt upp en träningsplan för både mig och hästen, så får vi se om det blir något bättre.. Känns verkligen jättekonstigt! :(

Bjuder på två bilder ifrån i söndags..




Jag önskar att hästar kunde "tala" lite mer vårat eget språk... 

//Felicia 

RSS 2.0