attans....

Jaa, nu brister det lite i uppdateringen här igen. Nämligen för att jag återigen inte kan rida på ett par dagar, har nämligen fått sy lite i benet. Skadedrabbad, jag??? ;)

Istället tänker jag bara säga att ni får hålla tummarna för denhär damen imorgon istället. :)<3



//Felicia

Dressyr 25/5 BILDBOMB

I fredags var det dressyrträning igen. Och fokusen låg på lydnad. Något som jag och Questen inte riktigt har varit överrens om det senaste. ;)

Så jag fick göra massa övergångar och halter. Sen gjorde vi serpentiner över hela banan i galopp med skrittpaus på "medelinjen". Jättefin och lydig blev han av det. Sen gjorde vi massa volter och jobbade med att han inte skulle gå imot min ytterskänkel och ta jämnt stöd i båda tyglarna. Så fin var han i slutet! Och denna gången var vi på gräsbanan eftersom paddocken var nyvattnad och hal/tung, vilket Conquest tyckte var väldigt roligt.

Alla fina bilder är tagna av Linda Andersson, tack!! :)


















Trött kille<3


//Felicia

Träning

Ja, igår var det ju som sagt då hoppträning för Svante Johansson. Banhoppning, och det gick väl sådär. Fast jag är ju rätt självkritisk och det var ett hinder som gick skit medans de 10 resterande gick bra. Så ska försöka fokusera på de istället.

Som min vanliga hopptränare sa "Conquest special" så stannade han på vattenmattan. Dels för att den skulle ha slukat honom levande och miljön var jätteläskig. Stora utebanan som vi har hoppat på 100ggr tidigare. Men som sagt, han tycker ju allt är tusen gånger värre på hemmaplan av någon konstig anledning. För inte en blick ger han vattnet på tävling...

Nej, men i övrigt kändes han jättefin. Och jag ska träna på att vara mer bestämd, typ.

Bilderna är tagna av Linda Andersson, tack! :)



















//Felicia

Mys

Idag trimmade jag Conquest på fältet och Moa var med som sällskap. Vi drog ut strax efter 8 på morgonen och det var redan suuuuper varmt!!


Duktig kille i det nya vattenhindret. Han som hatar vatten och allt.

<3

Trimmade lite, kände på formen och lydnaden inför morgondagens träning.

Sen myste vi lite i hagen med.



Bästa vän<3

ja, det blir ju mest bilder.... Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Men imorgon ska vi träna för Svante Johansson! :)

//Felicia

Tjo!

Här har inte hänt mycket på hästfronten. Jag har varit dålig och då blir det desamma med uppdateringen.

Slänger in några suddiga film-bilder ifrån hoppträningen i onsdags. Gick inte så bra på träningen, men han har verkligen några fantastiska språng i sig när det väl stämmer, fina häst!<3





//Felicia

Hallihallå!<3

I lördags blev det tävling då igen! Trots att jag bara tränat hoppning två ggr sen skadan i slutet på november. Tjurskallig? ;)

En lokal 90-1m i Ätrabygden. Har aldrig varit där innan men det vär riktigt bra. Ingen onödig väntan, lagom mycket folk på fram ridining/hoppning. Och STOR utebana med väldigt fina hinder. Dit åker jag gärna tillbaka, lätt att hitta också. :)


Conquest åkte lastbil till tävlingen!


Invigde nya tävlingsoutfiten ;)

Tack till Julia som gick upp jättetidigt och gjorde de fina knopparna<3


Conquests hat-kärlek Zoega och Emelie var med och tävlade här. Med sig hade Emelie Moa som jag snodde lite<3
Grattis måste vi också säga till Zoega som fyller år idag, Questen gav henne en väldigt fin bukett av maskrosor (som han helst hade ätit upp själv, det kallar jag uppoffring!)

Fanns en väldigt söt liten fölis där med. :)


Vi fick efteranmäla oss och starta först i båda klasserna och i 90cm blev det clearround och i 1m kom vi 3a.
Han var väldigt taggad och glad hela dagen, och jag känner verkligen hur samspelta vi har blivit under dehär två åren. Och när vi började var det kämpigt att ta sig runt en bana på 80cm med honom och nu känns 1m väldigt enkelt. Skönt<3


Från 1m i lördags.

Han har så fina språng i sig, har blivit en helt annan häst! Så håller det här i sig hoppas jag vi ska kunna debutera 120 kanske i slutet av året? ;)

Och idag var vi ute på en mysig promenad på ängen så han fick äta massa gräs. Det var väldigt uppskattat och mysigt<3




Att någon kan göra en så glad och lycklig? :)<3

//Felicia

<3



Lyckad tävling, skriver mer imon<3
/Felicia

SORRY!

Oj vad tiden sprang iväg! Har hänt massa på hästfronten såklart och kommer knappt ihåg hälften. Men här får ni de senaste dagarna i bilder. :D


Nyduschad Conquest i fredags efter dressyrträningen. Träningen gick riktigt bra på slutet men Questen blev rätt förbannad ett tag för han tyckte det var lite jobbigt. Vi tränade på förvändgalopp och han som är så duktig på galoppombyten tyckte jag var knäpp som inte ville att han skulle byta. Hopphäst ut i hovspetsarna ;)


Vi galopperade på fältet i helgen. Ängen är sååååå stor, mycket mer än vad man ser på bilden  och Conquest älskar att få släppa lös här. Jag med för den delen, härligt!

Mys påväg till hagen<3


Sen var i lördags var Jennifer hemma hos mig och red Fönix igen och denna gången red jag med på Rún. Det gick rätt bra fast Rún var väldigt het och Fönix fick för sig att han inte kunde trava...... Slutade bra iallafall.



I måndags skrittade jag och Conquest ut ihop med Julia och Graffe. Väldigt mysigt och vi red en runda jag aldrig ridit innan. :)




Och igår var det hoppträning!  Årets första utomhus träning tom. Och han var såååå pigg! Och halvt galen. Men det var roligt. Vi hoppade lite olika banor, vattenmatta och en kombination med läskiga grindar och plank. Rätt nöjd med träningen.



<3

Imorgon är det dressyrträning och på lördag....... ska vi tävla!!!! ;)

//Felicia



RSS 2.0