hjälp mig tack! :)

Ska bara snabbt berätta att jag fick på bästaste Sylvin sadeln idag och sen gick vi en promenad på 3km. :) Har även varit nere på Vrk och ridit en stor häst på 175 :) han var
P I G G!!

NU till saken ;) Jag ska köpa ett par nya stövlar, och har jätte svårt att hitta några lagom höga, eftersom jag har så långa ben. Funderar på två olika modeller så ni får rösta! Eller om ni vet några andra - kom med förslag! :D skulle bli väldigt tacksam! :))

Just nu står det mellan:





Mountain Horse Scs3 "light" ? Den nyare gröna iaf! xD Används f.öv. av Helena Lundbäck.. :)

Eller:



Ett par Pioneer? Används av mååånga, rätt billiga med..

Vad tycker ni!? kom även gärna med förslag tack!! :D

 Nu ska jag snart lägga mig, för imorgan ska vi upp tidigt och visa Frenja! :) önska oss lycka till.. :))

Kramar Felicia (:


brist på bättre..

Jag nu ligger vi i hårdträning, alla tre utom Fönix. Frenja ska ju visas på lördag (hoppas detta går vägen!!), Sylvin fick på sig longergjorden i går och om det går enligt planerna ska sadeln på imorgon.

 Har även studiedag imorgon, men ska ner till Vrk iaf. och motionera en häst. Jag har förövrigt JÄTTE ont i halsen :( Vill inte bli förkyld/sjuk nu! :(
 JUSSTE!!!! Mina Tretorn stövlar gick sönder i måndags under dressyr lektionen - dragkedjan delade på sig.. :( Vet inte vad jag ska göra, för Equality Line vill inte ta emot från privat personer (konstigt för de tog emot dem och lagade knappen sist! :O ) Och hon jag köpte dem av är inte den mest service intresserade butiksägaren om man säger så.. :@ MKT tråkigt detta.. :/

Ni får ha det bra! Kramar //Felicia

HEJ!! :)

Hej igen, tråkiga nyheter är att mitt internet och hemtelefonerna har legat nere i en vecka! :( Alltid lika kul att bo i skogen.. :P Nu är det iaf. tbx men det är segare än någonsin! :(

Denna veckan har varit vääldigt händelserik, ni ska få en snabb genomgång så kan jag gå in på det mer detaljerat senare, för jag ska jobba om två timmar.

I tisdags var Jump Club på Vrk hela dagen, och jag var på Clinic 18.30-21. Det var jätte bra! Lotta Björe och Sylve Söderstrand höll i det.

Onsdag: Veterinären kom ut och Fönix och Frenja fick varsin vaccinations spruta, och Sylvin skulle besiktigas. Hästarna verkades ju fredagen innan, så Sylvin var väldigt sulöm och haltade på vänster bak. Men veterinären sa att hjärtat lät bra, att han hade korrekta fina ben och det ska inte vara några problem att rida honom... Vi fick även lungnande utskrivet så nu ska Sylvin få skor innan ombesiktning om ca. 6 veckor.

Igår var jag på Cirkus.. haha ;)

Nästa lördag (25:e) ska vi iväg och visa Frenja!

NU ska ni få bilderna på TYR! :D <3





Detta var vad vi såg när vi kom med bilen.. Sket häst! ;) Mormor står och bevakar..





Sötaste "in Action"!









Lill hingsten! <3





Frenjas systerson och Frenjas Mamma (Tyrs mormor) <3



Runn, Tyrs mamma, Frenjas syster :)









När man inte vill ha på sig grimma vid hagbyte, kan man alltid backa baklänges under sin mamma .. ;)



Jag älskar den här bilden! :D Ska skriva ut den och rama in :)

Ladies and Gentlemen -
TYR! :D

Nu ska jag ut och släppa ut Sylvin, mocka, släppa in Fönix och Frenja sen är det off to work! :) Ha en bra dag alla!!

//Felicia

förlåt.. :/

Hej! Här händer det massor, och jag vet att uppdateringen är jätte dålig, men jag hinner inte.. :/

Har M A S S O R av nya bilder som ligger på mobilen, som ska upp, men får nog sätta mig med detta imorgon eller till helgen. :) Så ni får hålla ut! ;) Gör det något om jag lägger upp 20-30 bilder??? ;)

Hoppas ni har det bra!! :D
Kramer Felicia

tjoho!

Jag pallar inte leta fram kamera sladden, så tyvärr inga bilder från idag fast jag har tagit typ 100 st eller ngt! :O

Igår så var vi hemma en snabbis hos Tyr (fölet) och synen som mötte oss var att den lilla skiten stog utanför hagen! :) haha.. Han hade växt jätte mycket! :O

Idåg har jag först promenerat 1 timma med Sylvin (och hans nya benskydd ;) ) sedan 1 timma med lilla Frenja och tillslut red jag och Becka en låång runda på typ 2 timmar+?

Är lite trött nu.. :) Imorgon är det dressyr lektion på Srg! :)

//Felicia

Godkväll! :D

Hej igen! :) Skolan har börjat igen, jag pendlar ju och det är sena dagar, en del dagar tar jag tåget hem som går 18:42! Är hemma vid halv 8 och ska då ut med en häst någon timma, så ni får ha lite överseende med uppdateringen.. :)

I skolan så tränade jag hoppning för Nina Sturesson - Svante Johanssons sambo! :O Det gick rätt bra . . . Så henne kommer jag alltså träna för 1 dag i veckan numera, kul kul!

Igår fick jag på Sylvin ett fleece täcke, han var hur cool som helst! (gilla!) Kunde ju absolut inte få på ngt liknande för nästan 2 (!) månader sen.



Och idag fick jag på han det jätte läskiga gröna med röda kantband - regntäcket!
 Vi gick våran första promenad på en ny skogs stig (ny för han) och träffade på två ryttare som vi slog följe med, han var jätte trygg och lugn! <3
 Imorgon ska vi gå med sadel! ;)



Som ni ser så ville han ju inte gå upp i vikt heller fastän han hade nästan fri tillgång till analyserat hö med bra värden, men jag var på en Krafft föreläsning som tipsade om att ge han Krafft Grov 125, mycket energi och protein men ingen havre eller dylikt som stiger han åt huvudet. Utan bara muskel och fett bildande. Vi fick även köpt extra strå Lusern.



Smaskigt! :D <3

Nu ska jag ut och kvällsfodra sen är det dags för sängen - med en bok :)
 tåget går 07:13 varje morgon.......

Godnatt! //Felicia


RSS 2.0